Over WebSec

about image

IT-beveiliging is een concept wat elk bedrijf heel serieus zou moeten nemen. Er komen steeds nieuwe digitale bedreigingen en daarom is het essentieel dat de protocollen regelmatig worden bijgewerkt. Een oplossing die gisteren uitstekend werkte, kan vandaag ineens niet meer toereikend zijn. Daarom is het belangrijk dat er alleen gebruiksklare oplossingen worden geleverd. WebSec heeft jaren aan werkervaring binnen het onderwerp van informatiebeveiliging. Hierdoor kunnen klanten rekenen op oplossingen die volledig gericht zijn op hun specifieke eisen. Superieure beveiligingsopties, een privacy-bestendige werkwijze en betaalbare prijzen zijn de drie speerpunten binnen onze aangeboden services.


left image
left image

Onze missie

WebSec is opgericht in 2016, en denkt graag altijd een stap verder dan reeds gevestigde bedrijven. Wat wij het liefst zijn:
• De favoriete leverancier van onze klanten
• De favoriete klant van onze leveranciers
• De favoriete werkplek van onze medewerkers

Door deze wisselwerking tussen klantgerichtheid en functionaliteit, zijn wij in staat om een zeer veilige IT-omgeving te garanderen wanneer dat het meest nodig is. Ook zijn wij ons er sterk van bewust dat elk bedrijf behoefte heeft aan snelle en doeltreffende oplossingen. Zo combineren we onze ongeëvenaarde professionaliteit met het vermogen om ruim te voldoen aan de meest uitdagende eisen. Het resultaat van deze aanpak is een strategische benadering, die ons enkele digitale lichtjaren voorsprong geeft op concurrenten.

left image

Onze visie

We vinden het razend interessant dat de digitale recherchewereld zich zo snel ontwikkelt. Daarom maakt ons team uitsluitend gebruik van de meest recente tools als zij de op maat gemaakte internetbeveiligingspakketten voor onze groeiende klantenkring maken. Vakgebieden waarin wij onder andere gespecialiseerd zijn:

• Sociale engineering
• Software cryptography oplossingen
• VoIP en besturingssystemen Encryptie

• Malware onderzoek
• Reverse engineering
• Netwerk, software en website beveiligingsaudits (penetratietesten)
• Duidelijke en beknopte post-audit rapportages

Uiteraard kunnen wij ook werken met IT-technologieën zoals SCADA en vele anderen. Doordat WebSec al deze disciplines in huis heeft, kunnen zij strategische oplossingen leveren aan bedrijven van alle grootten. Natuurlijk is het uiteindelijke doel om de hoofdleverancier te worden op het gebied van internetbeveiliging, en dan niet alleen binnen een nichemarkt.

left image
left image
left image

Ons doel en onze kernwaarden

Niet alleen leveren wij de meest innovatieve internetbeveiligingssystemen, ook bieden wij de hoogst mogelijke privacy. Als security bedrijf snappen wij hoe belangrijk confidentialiteit en integriteit is. Geheimhouding zien wij als een zeer reële eis voor een samenwerking, en daarom koesteren wij wederzijds vertrouwen met elke klant. Deze houding stelt ons in staat om een solide reputatie op te bouwen, terwijl we in staat zijn om hele klantgerichte oplossingen aan te bieden voor in de meest kritieke situaties. We zijn dan ook erg trots op ons werk. WebSec moedigt dan ook technische, individuele en ondernemende creativiteit aan: dit is allemaal nodig om te blijven functioneren in dit uitdagende werkveld.

Tenslotte streven wij ernaar om hét IT-beveiligingsbedrijf te zijn waar iedereen naar toe gaat voor zijn of haar beveiligingsbehoeften. Vanwege onze ijverige houding, de transparante werkwijze, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een extra strenge definitie van ‘veiligheid’, levert ons bedrijf de meest gebruiksklare oplossingen, op de momenten dat ze het hardst nodig zijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Schroom niet om contact met ons op te nemen om verder te ontdekken welke IT-beveiligingsdiensten ons team allemaal aan uw onderneming kan leveren.