Onze Producten en Diensten

beveiligingscontroles

Penetratietesten

Doordat de IT-wereld zich verder ontwikkeld, nemen de risico's binnen computersystemen ook toe. Het deel van de maatschappij dat zich met kwade bedoelingen toegang verschaft tot computersystemen, blijft voorop lopen in dit zich steeds maar verder ontwikkelende gebied . Degenen die in de cyber security industrie werkzaam zijn, zijn continue aan het zoeken naar potentiële problemen binnen IT-netwerken, om deze problemen vervolgens weer op te kunnen lossen.

Terwijl verantwoordelijke bedrijfseigenaren proberen om hun netwerken veilig en betrouwbaar te houden, is het belangrijk dat men bewust blijft van zwakke plekken die optreden. Met behulp van regelmatig uitgevoerde penetratietesten kunnen cyber security specialisten mogelijke kwetsbaarheden en gebreken opsporen, en daarvoor oplossingen ontwikkelen.

Een cyber security specialist aannemen om penetratietesten op een computernetwerk uit te voeren, kan er voor zorgen dat een onderneming veilig blijft van potentiële cybercriminelen. Kwetsbaarheden kunnen in veel verschillende systemen, applicaties of configuratie-instellingen worden gevonden. Ze kunnen ook worden gevonden in het gedrag van de eindgebruiker of in de beveiligingsbeleid van een onderneming.

Om in het systeem in te kunnen breken, zal een succesvolle penetratietester met de toestemming van de eigenaar een reeks "aanslagen" uitvoeren op het IT-systeem van een onderneming. Op deze manier kan er een veiligere omgeving worden gecreëerd.

zorgen voor beveiliging

Softwareversleutelingoplossingen

De meeste moderne ondernemingen maken gebruik van grote hoeveelheden gevoelige en persoonlijke informatie. Die gevoelige informatie moet beschermd worden, wil een bedrijf binnen de wereldwijde elektronische markt als betrouwbaar te boek staan. Of het nu gaat om een database met klantgegevens, of de financiële transacties van het bedrijf, het is de verantwoordelijkheid van de onderneming om die informatie te beschermen.

Bedrijfsgegevens worden vaak opgeslagen op een server op een specifieke locatie, maar ook in een cloud-omgeving. Diezelfde gegevens worden gebruikt door werknemers die onderweg zijn en het kan daardoor lastig zijn om bedrijfsgegevens veilig te houden. Gevoelige bedrijfsgegevens worden vaak versleuteld, zodat deze gegevens een bepaald veiligheidsniveau krijgen.

Specialisten in het versleutelen van software zijn bedreven in het ontwikkelen van unieke en betrouwbare oplossingen, om tegemoet te kunnen komen aan de eisen van een onderneming voor gegevensbeveiliging. Deze experts weten dat een oplossing niet voor iedereen geschikt is. Door de behoeften van iedere onderneming te analyseren, kan een gegevensversleutelingoplossing op maat worden gemaakt om tegemoet te komen aan de behoeften van een specifieke onderneming. Er wordt een veilige en versleutelde bedrijfsomgeving gemaakt, met daarnaast een scala aan andere versleutelingoplossingen.

inbraakonderzoek

Digitaal forensisch onderzoek

Wanneer een computer of een netwerk gebruikt is voor criminele activiteiten of om kwaadwillende redenen is binnengedrongen, dan moet dit apparaat of systeem onderzocht worden om uit te vinden wat er gebeurd is. Wanneer een computer gehackt is kan er op verschillende manieren schade aan het apparaat zijn aangericht. Gegevens kunnen zijn verwijderd, wat het mogelijk maakt om bij gevoelige informatie te komen en die later te gebruiken. Informatie op het systeem kan veranderd zijn, wat zorgt voor aangetaste gegevens, waardoor een onderneming foutieve beslissingen gaat maken.

Hackers kunnen ook software verbergen in het computersysteem. Er kan bijvoorbeeld door een virus een achterdeur (backdoor) worden geplaatst, waarmee codes door hackers worden aangepast. Deze programma's kunnen kwetsbaarheden in het systeem uitbuiten en gegevens aantasten. Sommige programma's geven toegang tot onderdelen van een computersysteem, of nemen het hele systeem over, waardoor een hacker in staat is om alle onderdelen van een bedrijf te bespioneren.

Specialisten in digitaal forensisch onderzoek zijn vaardig in het doorzoeken van computers en computernetwerken, waardoor ze kunnen bepalen wat voor schade er is opgetreden. Ze zijn in staat om in detail te beschrijven wat er gebeurd is, en kunnen normaal gesproken het probleem verhelpen zodat het apparaat veilig en betrouwbaar is. Deze specialisten zijn ook in staat om cyber predators en cyber stalkers op te sporen.

training in beveiligingsbewustzijn

Social Engineering

"Social engineering" is één van de beste gereedschappen van een hacker en vaak het makkelijkste om in te zetten. Het is tevens één de makkelijkste om te voorkomen met een beetje beveiligingsbewustzijn. Eén van de gemakkelijkste manieren om toegang te krijgen tot een computersysteem is via het menselijke onderdeel. Doordat mensen in staat zijn om informatie te vergeten of door hun aangeboren nieuwsgierigheid, kunnen ze in een situatie terecht komen waarin ze bedrogen worden en persoonlijke toegangsinformatie tot een computersysteem weg geven.

Wachtwoorden worden vaak zo gekozen dat ze gemakkelijk te onthouden zijn. Daarom komen ze vaak voort uit persoonlijke ervaringen uit ons leven. Wanneer iemand toegang wil krijgen tot de computer van een ander, zal deze kwaadwillende persoon vaak onderzoek doen naar de persoonlijke details van het leven van zijn beoogde slachtoffer, en op dit manier mogelijke wachtwoorden naar kunnen boven halen.

Ondanks dat de meeste actieve computergebruikers van phishing hebben gehoord, is nieuwsgierigheid nog steeds de valkuil voor veel gebruikers. Wanneer men klikt op een onbekende link in een e-mail of persoonlijke verificatie-informatie opgeeft op een webpagina, kan dat onbegrensde gevaren opleveren voor een computersysteem.

Door middel van training in beveiligingsbewustzijn worden mensen zich meer bewust van pogingen van "social engineering". In veel gevallen zal het computerbeveiligingsbeleid van een onderneming proberen om een werknemer bewust te maken van social engineering, maar zonder handhaving kan een bedrijf overgeleverd zijn aan de grillen van zijn goedbedoelende werknemers. "Social engineering" specialisten trainingen laten geven kan eraan bijdragen om van een onderneming een meer beveiligingsbewuste omgeving te maken.

Malware Analyse

Reverse Engineering

Wanneer een computer wordt geïnfecteerd met schadelijke software (malware), dan wordt dat een beveiligingsrisico voor alle gebruikers en voor de hele onderneming. Experts op het gebied van het analyseren van malware zijn in staat om te achterhalen wat voor schadelijke software is geïnstalleerd, hoe het zich gedraagt, en hoe het is verbonden met een bepaald netwerk. Ze zijn in staat om het systeem op te schonen, en enige schade die is ontstaat terug te draaien. Door een analyse te maken van de malware, zijn deze "reverse enigineering" specialisten in staat om verdedigingen op te bouwen tegen volgende aanvallen. Deze malware specialisten zijn in staat om honeypots op te zetten, om kwaadwillenden in de val te laten lopen.

Details on services

image

Website audits

Wij testen de beveiliging van uw website

image

Netwerk audits

Wij testen de beveiliging van uw netwerken

image

Technologiën

Wij ondersteunen alle moderne technologiën binnen de IT, Zoals; SCADA, SQL/PHP/ASP.NET, IIS/Apache, Blockchain, EBICS, etc

image

Software audits

Wij beveiligen ook uw software, zowel de interface als de broncode!

image

Ethisch Hacken

Tijdens de audits onderzoekt ons team van ethische hackers naar bevindingen op een verantwoordelijke en vertrouwelijke manier.


image

Rapportage

Na ieder security audit ontvangt u een uitgebreid rapport met de bevindingen en advies.

image

Waarom een audit?

Om uw netwerken, websites of software te beveiligen tegen kwaadwillende hackers.


image

Security Professionals

Alle audits worden uitgevoerd door gecertificeerde professionals met een CEH en OSCP op zak.


image

Goede Planning

Vooruit geplande tests. U bent op de hoogte van alle updates van begin tot eind. Zo weet u zeker dat er geen onverwachte situaties ontstaan.